fbpx

ALLEEN VOOR HR-ADVISEURS EN HR-MANAGERS

wordt je geleefd door de waan van de dag en wil aan de slag met strategisch hrm?

ben je benieuwd geworden? Heb je vragen? Plan een gratis adviesgesprek

wil je groeien in je rol en de volgende stap zetten?

Kom in aanmerking voor jouw 1 op 1 kosteloze strategiesessie. Vul de onderstaande vragen in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Tijdens het strategiegesprek bespreken we:

Plan dan een gratis adviesgesprek. Selecteer hieronder een datum en tijd. 

Tijdens het adviesgesprek bespreken we:

Waar je nu staat en waar je naartoe wilt

Wat jou nu belemmert om daar te komen

Of ik je verder kan helpen

Het adviesgesprek is een telefonisch gesprek van ongeveer 30 minuten.

Dit adviesgesprek is voor HR-professionals die

Werken in een adviserende HR-functie waarin ze stappen willen zetten

Klaar zijn met de waan van de dag én aan de slag willen met strategisch HRM

Binnen hun organisatie de ruimte krijgen om verder te groeien

Er écht aan toe zijn om stappen te zetten

Willen groeien in hun rol en weten dat dit belangrijk is voor de organisatie én voor henzelf

Ontdek hoe je stopt met brandjes blussen en werkt aan strategisch hrm

werk vanuit een succesvolle HR-strategie

Laura (1984) is HR-expert en coacht HR-professionals naar next level HRM. Door zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te groeien kun je zoveel meer bereiken in én vanuit je HR-functie.

Sinds 2007 werkte ze in diverse (leidinggevende) HR-functies in verschillende branches. In 2015 besloot ze HRM in Bedrijf te beginnen en haar HR-kennis, ervaring en eigen methode in te zetten om HR-professionals te helpen succesvol te zijn in hun vak.

Haar trainingen en coaching hebben al meer dan 150 HR-professionals geholpen aan meer focus, strategie én resultaat. 


Is het de hoogste tijd om de volgende stap te zetten én strategischer te werken in hr?

Ik vond het een verademing om te lezen dat ik niet de enige ben die moeite heeft met blijven hangen in brandjes blussen, ‘u vraagt, wij draaien’ en een duidelijke HR koers uit te zetten.

Ik vond het lastig om dit zelf te doorbreken en hierdoor de volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling te kunnen zetten. Ik hoopte dat het groeiprogramma mij hier handvatten voor zou geven om dit te doorbreken. Ik kan je vertellen; dat is zeker gelukt. Elke module zit vol waardevolle inzichten, praktische tips en oneliners die je altijd bij zullen blijven. De opdrachten helpen mij om met een andere blik naar mijn organisatie en mijzelf te kijken en uit mijn comfortzone te stappen.

Ik heb geleerd om veel meer zelf de regie te nemen en minder snel in de oplossingsmodus te schieten of de aap op mijn schouders te voelen. Door het stellen van andere vragen, krijg ik heel ander soort gesprekken met leidinggevenden waardoor de rol van HR veel sterker wordt neergezet.
karin brinkman
cobb
Het groeiprogramma is heel inspirerend, praktisch én persoonlijk. Ondanks dat je met de Q&A’s in een groep zit, is het niet onpersoonlijk. Ik haal uit elke Q&A weer waardevolle inzichten, ook al heb ik zelf niet altijd vragen.

Het groeiprogramma is leuk en super praktisch waardoor je gelijk aan de slag kan met alles wat je leert.

Doordat het zo goed toepasbaar is, helpt het mij erg. Ik kijk nu strategischer, heb helder waar ik me op focus én ik leer hoe ik dingen anders kan doen. Hierdoor heb ik meer regie én dat geeft mij energie.

Het programma heeft me rust gebracht, in mijn werk én in mijn agenda.
carlien bakker
lister
Ik ben doorgegroeid naar de HR-rol in het managementteam. Een mooie uitdaging maar wel spannend omdat ik hier geen ervaring mee had. Hier kon ik wel wat hulp gebruiken zoals hoe ik me duidelijker kan profileren en hoe ik me meer kan focussen op lange termijndoelen.

Ik begin nu elke werkdag met mijn doelen voor die dag en ik plan en evalueer nu iedere werkweek waar ik mee bezig ben. Ik merk dat ik steeds meer denk in lange termijn doelen en HR-onderwerpen meer gefundeerd probeer aan te pakken.

Het programma heeft mij veel zelfinzicht gebracht én ook praktische tools zoals hoe je bijvoorbeeld een business case aanvliegt. Door vraagstukken beter af te pellen wordt het behapbaar en kun je stap voor stap ergens naartoe werken.
anke abbink
comfoor
Ik ben gestart met het groeiprogramma omdat ik het gevoel had dat ik alleen maar adhoc achter alles aan liep. Er was geen tijd om over toekomst visie/plannen na te denken.

Het programma is erg praktijkgericht en dat maakt het direct toepasbaar en waardevol. Wat het groeiprogramma voor mij heeft opgeleverd is dat ik een mooie balans heb gevonden tussen het operationele, tactische en strategische HR werkveld binnen mijn organisatie.

Ik kan het programma zeker aanbevelen, het is een mooi programma met de juiste balans, op je eigen tempo en praktijkgericht. Ik heb er veel aan gehad.
Petra Neuhaus
Demant
Juist de combinatie van de modules die je stapsgewijs doorloopt, het bijwonen van de Q&A-sessies en de individuele coachingsmomenten met Laura maken het programma sterk en goed toepasbaar binnen onze eigen organisatie.

Heel fijn om met iemand als Laura te kunnen sparren als HR-professionals onder elkaar. Zij kan je de juiste spiegels voorhouden, waarmee je verder kan binnen situaties in de organisatie.
yvonne schoneveld
ouwehand bouwen & ontwikkelen
Ik ben blij dat ik het gestart ben met het traject. Ik ben nu op de helft en het heeft mij al veel gebracht.

Ik merk dat ik meer met bredere blik kan kijken wat er nodig is voor de organisatie en met welke onderwerpen ik aan de slag zou moeten zijn. Ook merk ik dat mij professioneler opstel en uitga van mijn kwaliteiten en daar minder over twijfel.

De modules zijn erg compleet en geven de informatie waar ik naar op zoek ben. Er is een goede mix van modules gericht op HR zaken en persoonlijke ontwikkeling.
Jolinda van den anker
svrs

Vul onderstaand FORMULIER in om een strategieSESSIE aan te vragen