De tijd van lijstjes en terugkijken is weer aangebroken

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Even terug kijken naar een bijzonder jaar. Voor mij persoonlijk was het een jaar van enorme groei! In maart 2020 werd onze dochter geboren en precies een week na haar geboorte gingen we in lockdown. Een woord dat we daarvoor nog niet echt kenden.

Weer aan de slag!

Na een bijzonder rustig maar bovenal fijn verlof ging ik weer snel aan de slag bij een aantal vaste klanten. Daarnaast ben ik écht gas gaan geven met het groeiprogramma, één van mijn programma’s om HR-professionals te helpen groeien en écht succesvol te zijn. En wat hebben de deelnemers mooie stappen gezet, ik ben daar oprecht trots en dankbaar voor. Zo’n programma opzetten en ontwikkelen kost tijd en dat is best hard werken. Al ervaar ik het helemaal niet als werken omdat ik bezig ben met mijn missie: HR-professionals helpen succesvol te zijn en strategisch impact te hebben. 

Verder ontwikkelen naar het volgende niveau

Zoals je misschien weet als je me al een tijdje volgt, is dat ik me ook altijd weer door wil ontwikkelen. Ook ik wil altijd door naar het volgende niveau. Daarom ben ik met een business coaching programma gestart. Wat brengt me dat weer veel nieuwe inzichten in mezelf en voor mijn bedrijf. En weet je wat het mooie is? Doordat ik weer verder groei, kan ik ook de deelnemers aan mijn programma weer veel verder helpen te groeien. Want als ik stil zou staan en geen coaching of trainingen zou volgen, dan kan ik mijn klanten ook niet verder helpen. 

Ontwikkel jij je ook?

Werkt het voor jou ook zo? Dat als jij je ontwikkelt, je de organisatie ook weer kunt helpen ontwikkelen? Of wil je nog wel wat stappen zetten in je eigen ontwikkeling? Als dat zo is, dan adviseer ik je mijn gratis online training ‘de 7 transformaties voor succesvol HR’ te volgen. 

Nieuwe plannen

De relatief rustige dagen tussen kerst en oud & nieuw gebruik ik altijd graag voor mezelf. Even terugkijken naar wat ik allemaal heb gedaan en vooruit kijken naar 2021. Tijd om de plannen en doelen voor 2021 uit te werken. Want, we gaan in 2021 natuurlijk lekker door!

Heb jij je plannen voor 2021 al klaar?

Of kun je wel wat hulp en ondersteuning gebruiken? Als je de gratis online training hebt gevolgd, kun je na afloop een gratis strategiesessie aanvragen. In zo’n strategiesessie kijken we samen naar:

  • Wat je doet op het gebied van HRM;
  • Waar de organisatie naartoe gaat en wat er op het gebied van HRM nodig is om daar te komen;
  • Wat jou nu het meeste belemmert;
  • Of mijn programma jou kan helpen om versneld door te groeien.

Spreken we elkaar binnenkort persoonlijk? Dat zou ik erg leuk vinden!

Speciaal voor HR-professionals die willen doorgroeien.

Gratis online training:
Het geheim van succesvol HRM

Wil jij in 7 stappen leren hoe succesvolle HR-professionals verandering brengen binnen de organisatie, met focus, structuur en een duidelijke HRM-strategie?

Gerelateerde artikelen