Focus - Strategie - Resultaat

Ik help je als
HR-professional meer impact te maken en succesvol te zijn

Ik heb een overzichtelijke agenda en blus veel minder brandjes. Ik ben zoveel bewuster geworden, ik ga anders met mijn tijd om en stel andere vragen in gesprekken. Met de tips uit het groeiprogramma kan ik zelfs mijn collega's helpen!

Voor mijzelf levert het vooral rust en overzicht op, ook mijn leidinggevende ziet en merkt verschil en dan ben ik nog niet eens aan het einde van het programma. Dit helpt mij om de HR professional te zijn die de organisatie nodig heeft om vooruit te komen.

Laura’s begeleiding is fijn, ze luistert en vraagt door om tot de kern te komen. Zelf heb ik last van onzekerheid, door te onderzoeken waar dit zit kijkt Laura met je mee waar ze je nog meer mee kan ondersteunen, zodat je hier ook echt de groei in kan maken.
Jacqueline Sneeuw
Mastermate
Het programma heeft mij heel veel nieuwe inzichten gegeven, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Ik ben vooral heel erg gaan nadenken over wat ik zelf als persoon wil en hoe ik in mijn functie een bijdrage kan leveren aan de organisatie. Ik ben eigenlijk heel veel anders gaan doen en mijn mindset is ook echt veranderd. Ik ben nu veel bewuster bezig met wat ik doe en wil en stel mijzelf eigenlijk iedere dag wel de vraag of ik nog datgene doe waar ik energie van krijg en gelukkig van word.

De coaching van Laura gedurende het programma is hierbij erg prettig. Ik voel mij vrij om alles met haar te bespreken en ze stelt de juiste vragen waardoor je gedwongen wordt tot nadenken en daarbij soms tot hele andere inzichten komt. Door haar ervaringen in het HR vak weet ze waar ze het over heeft en kan ze zich goed in jouw situatie verplaatsen. De tips die zij geeft zorgen er dan ook echt voor dat je verder komt.

Bewust maar ook onbewust heb ik heel veel stappen gezet en dat heeft er toe geleid dat ik mijn functie veel beter kan uitvoeren. Er lag veel op mijn bordje en ik merkte dat een groot deel van de werkzaamheden geen energie meer gaf maar mij alleen maar leeg trok. Aan het einde van de dag was ik futloos en het stapelde zich op waardoor er nog minder uit mijn handen kwam. Er lagen veel nieuwe ideeën en projecten die ik op wilde pakken, maar ik kwam gewoon echt niet verder.

Door de tips en nieuwe inzichten uit het programma zijn mijn dagen nu productiever, ik zeg nee als het niet uit komt of als het niet bij mij hoort te liggen en ik maak alles bespreekbaar met collega's in plaats van er mee te blijven zitten. De grootste verandering is wel de verandering in mijn functie. Taken waar ik niet meer blij van word worden overgedragen waardoor ik meer tijd heb voor de taken die ik graag op wil pakken en waarmee ik de organisatie ook echt verder kan helpen. Ik heb nog veel stappen te zetten en ben er nog lang niet, maar ik bewandel nu mijn eigen groeipad en dat is echt te danken aan dit groeiprogramma!
Rosanne van Beek
IV experts
Ik heb me aangemeld voor het groeiprogramma omdat ik op zoek was naar een manier om te groeien én gecoacht te worden. Ik vind het prettig om ook met een externe coach te kunnen sparren over HR-thema’s en mijn eigen groeiproces.

Wat me erg aansprak aan het groeiprogramma is de begeleiding die je krijgt. Laura heeft mij echt geholpen, haar coaching is doeltreffend en de vinger wordt door de vraagstelling van Laura écht op de ‘zere plek' gelegd, daar kun je mee verder. Het groeiprogramma én de modules zijn erg prettig, het laat je inzien wat de hoofdlijnen zijn van wat je dagelijks doet en waar je het verschil wil maken. Je leert kritisch te kijken naar je eigen handelen en naar de dingen waar je invloed op hebt.

Het groeiprogramma geeft je de tijd om én de modules door te lopen qua kennis maar ook om echt met de materie aan de slag te gaan op de werkvloer. Die combinatie vind ik erg prettig werken, zo leer ik het liefst. Ik communiceer veel duidelijker en weet mijn advies krachtig over te brengen. Ik gebruik andere gesprekstechnieken én het programma heeft mij wakker geschud op het gebied van m’n eigen mindset en toegevoegde waarde én hoe dit doorwerkt op de werkvloer.
Annemiek Schep - Van den Heuvel
Otolift Stairlifts
Ik merkte dat ik met veel adhoc dingen bezig was, mezelf te veel operationele werkzaamheden liet uitvoeren zodat ik mij niet goed kon positioneren in de organisatie. Ik stelde mezelf vaak de vragen hoe kan ik focus aanbrengen? En, hoe kan ik mezelf positioneren als HR sparringpartner ipv een operationele HR adviseur? De gesprekken voorafgaand aan het groeiprogramma met Laura vond ik heel verhelderend en herkenbaar met waar ik tegen aanloop in de praktijk: 'Hoe kan ik mij van operationeel HR adviseur door ontwikkelen naar HR business partner?' 'Waar en hoe kan ik het verschil maken en draagvlak krijgen in de organisatie?' Het werd mij meteen duidelijk dat het programma aansluit op de praktijk, ik het gelijk in zou kunnen zetten en dat het mij handvatten zou geven die ik mijn verdere loopbaan kan gebruiken.

Het groeiprogramma is een goed programma en de modules zijn volledig gericht op HR waardoor het heel herkenbaar is. Het programma is ook echt geënt op de HR-praktijk en geeft je goede handvatten. Hierdoor kun je het gelijk toepassen en maak je vanaf dag 1 al gelijk een verschil. De Q&A bijeenkomsten zijn fijn om te sparren met Laura. Ze weet de kern van de zaak snel te bereiken en door haar directe en positieve benadering weet ze je op de juiste wijze te triggeren en je te zetten tot nadenken. Tijdens deze bijeenkomsten is het ook fijn om mee te krijgen waar andere HR professionals tegenaan lopen, dit zet je aan het denken en hier kun je veel van leren.

Wat het groeiprogramma mij heeft opgeleverd is dat ik een duidelijk HR praktijkgericht format heb, die ik overal kan toepassen en waar ik vanaf dag 1 een verschil mee kan maken. Ik positioneer mij beter zodat ik draagvlak krijg binnen de organisatie. Mijn focusgebieden sluiten aan op het strategische plan van de organisatie, dit brengt mij focus in mijn werk. Ik ben van de operationele adviseur doorontwikkeld naar HR sparringspartner/business partner. Vanaf nu maak ik echt het verschil voor mezelf en voor mijn organisatie!
Miranda Lange-Munne
WTH - TBI
Een half jaar geleden viel mijn oog op het LinkedIn profiel van Laura (HRM in Bedrijf). Ik was zoekende naar een passend HR ontwikkelprogramma waarbij mijn aandacht uitging naar haar profiel en website. "Dit kon wel eens heel goed aansluiten bij mijn behoefte" dacht ik. Ik bekeek de video waarin Laura haar visie op een succesvolle HRM-carrière weergeeft. Dit was de eerste stap om, na de persoonlijke strategiesessie, het ontwikkelprogramma te doorlopen.

De combinatie van de online modules, de opdrachten en de coachingssessies zijn enorm belangrijk voor me geweest de afgelopen maanden. Het heeft me weer met de neus in de juiste richting gezet en bovenal heeft het mij focus en daardoor rust gebracht. Mijn HR-plan is afgestemd op de organisatie en leidt ertoe dat ik gestructureerd werk aan mijn focusgebieden. Er zijn (nog) zeker pieken en dalen, zowel in mijn workload als in de wijze waarop ik zaken aanpak, maar de aanpak van Laura heeft mij een basis gebracht waar ik op terug grijp. Ook het coachen van leidinggevenden is positief veranderd. Ik ben me bewuster van die rol en stel andere vragen, waardoor we sneller en beter tot de kern komen.

Kortom, 2021 is voor mij een jaar waarin ik als professional de stappen heb gezet die Laura verwoord in haar programma. Super om te ervaren! Dit smaakt naar meer!
Anoniem
HR-manager
Als ambitieuze jong professional wist ik wel precies wat ik wou; aan het strategische roer staan en de organisatie verder helpen... Maar hoe dat moet of waar ik moest beginnen dat wist ik niet precies. Niets doen leek daarom makkelijker. Dit geeft alleen geen voldoening en leidde vooral tot frustratie. Toen ik het groeiprogramma tegen kwam wist is het: dit gaat mij helpen. Als je dat herkent; dan zou ik tegen je zeggen: plan meteen een gesprek met Laura (mits je er echt voor wilt gaan).

Het groeiprogramma heeft mij meer vertrouwen gegeven op korte termijn. Ik neem meer het heft in handen en ervaar meer rust. Ik pak niet meer als een kip zonder kop alles op. Op langere termijn ben ik meer van waarde voor de organisatie en gaan we met focus aan de slag op de P&O-afdeling. Het programma geeft je ook stapsgewijs de handvatten die je nodig hebt om een goed HR plan te schrijven.

Laura is een echte professional die ervoor zorgt dat jij in je kracht komt te staan. Laura kan je precies die liefdevolle schop onder je kont geven die je soms nodig hebt om verder te gaan.
Anouk Piso
Gors
Voordat ik met het groeiprogramma begon, merkte ik dat ik vooral bezig was met alle ad hoc werkzaamheden. Dat nam een groot deel van mijn tijd in beslag, terwijl ik meer strategisch mee wilde denken met het bestuur. Als enige HR professional binnen de organisatie, miste ik een sparringpartner op HR vlak en iemand die mij uit de waan van de dag haalde. Daarin heb ik in Laura een hele fijne en kritische partner gevonden. In het groeiprogramma gaat zij dieper in op persoonlijke groei. Die combinatie van persoonlijk en professioneel, is voor mij een gouden combinatie.

Dit programma gaf me de gelegenheid om even stil te staan bij waar ik nu sta en waar ik naartoe wil. Doordat Laura kritische vragen op een positieve manier stelde, kwam ik steeds een stapje verder. De vaste contactmomenten zorgde ervoor dat ik wist waar ik op korte termijn naartoe moest werken.

Laura is een hele fijne gesprekspartner, doordat ze heel open, professioneel, positief en toch direct is, durfde ik mij open te stellen. Vanuit daar kon ik verder werken en de nodige stappen zetten. Ze heeft een fijne manier van communiceren, doordat ze niet alleen advies geeft, maar laat mij, door haar manier van coachen, zelf tot antwoorden komen. Ik ben echt tevreden met het programma. Door de kleine opdrachten die Laura meegeeft, kan ik het direct toepassen in de praktijk. Op korte termijn werkt dit heel goed op persoonlijk vlak en op langere termijn zal dat effect hebben op mijn focusgebieden. Laura is echt in staat om iemand verder te helpen, zowel op persoonlijk al professioneel vlak, ik kan haar zeker aanraden!
Floor Friesen
CMS Gelre
Ik ben gestart met het groeiprogramma omdat ik het belangrijk vind om los te komen van de waan van de dag. Ik kon daar wel een duwtje bij gebruiken. Het is lastig als je de enige bent op HR en je zowel operationeel, tactisch én strategisch in je eentje alles gedaan moet krijgen. Het werd tijd dat ik het operationele steeds meer los ging laten en zelf de regie kon gaan bepalen.

Als je dit herkent dan zou ik je willen zeggen: durf jezelf de ruimte te geven om ermee aan de slag te gaan. Je gaat er geen spijt van krijgen en het is fijn om te kunnen sparren met iemand die wat verder van het bedrijf af staat. Je gaat vrij snel aan de slag op het gebied van persoonlijke ontwikkeling maar ook met hetgeen wat de organisatie op de lange termijn nodig heeft. Hierdoor besef je des te meer welke stappen daarvoor nodig zijn.

Het programma en de modules sloten mooi aan en ik kon het meeste al direct in de praktijk toepassen. Laura is een fijne gesprekspartner en haar coaching is heel fijn. Ik heb hier veel aan gehad. Mede door haar eerder opgedane expertise ga je bepaalde situaties echt vanuit een ander perspectief bekijken en de juiste beslissingen nemen. Het is erg mooi om te ervaren dat ik bepaalde stappen gelijk kon gaan inzetten, daarnaast heeft het mijn zelfvertrouwen een boost gegeven en weet ik dat ik op de juiste weg ben naar succes! Voor mezelf maar ook voor ons bedrijf! Ook zal er binnen afzienbare tijd een extra HR collega starten die mij komt helpen op het operationele stuk zodat ik zelf meer kan gaan focussen op de strategie.
Anoniem
HR Manager
Ik heb me aangemeld voor het groeiprogramma bij Laura omdat ik niet gelukkig was met mijn manier van werken. Ik was heel druk bezig, maar kwam niet toe aan het echte werk. Toen ik haar programma voorbij zag komen, wist ik dat ik er iets mee moest doen. De VIP dag was heel erg waardevol, het heeft mij heel veel praktische inzichten en inspiratie opgeleverd. Het samen sparren en de kritische vragen die Laura stelde, gaven me inzichten waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan. Ik kreeg ineens een heel ander beeld van mezelf. Eerder was ik teveel gefocussed op één ding, en dat heeft Laura me duidelijk gemaakt. Als jij een HR-professional bent, die ambitieus is en de discipline heeft om doelstellingen te halen, dan kan ik het groeiprogramma aanraden. Laura gaat je hier zeker mee helpen!
Faryna
Op Linkedin zag ik een post voorbij komen van Laura waarin precies die punten stonden waar ik tegenaan liep binnen mijn organisatie. In mijn functie was ik soms erg druk met het vinden van de juiste weg op strategisch niveau, ik keek te weinig vooruit en was teveel bezig met het voeren van gesprekken en het blussen van brandjes. Ik miste de focus en bereikte niet wat ik wilde bereiken. Ik wilde me zelfverzekerder voelen als HR-professional én de volgende stap zetten.

Ik heb me aangemeld voor het groeiprogramma en dat maakt dat ik hele stappen zet, zowel in persoonlijke effectiviteit als in vakinhoudelijke ontwikkeling. De VIP-dag heeft er mede voor gezorgd dat ik veel inzichten heb opgedaan. Ik heb geleerd hoe ik een beleidsstuk op een heel andere manier aanvlieg waardoor ik het erg snel kan implementeren. Dat heeft mij direct erg positieve reacties opgeleverd van mijn MT collega’s. We hebben de focusgebieden benoemd voor de organisatie én dat geeft veel richting en houvast.

Mijn persoonlijke effectiviteit is door het groeiprogramma erg gegroeid en ik heb nu een nog betere focus. Ik delegeerde al veel maar nu nóg meer waardoor ik écht tijd heb om verder te groeien als HR-professional om de organisatie nóg beter te helpen in het bereiken van de doelen. Ik ervaar steeds meer vertrouwen in m’n rol als HR-professional en merk dat ook de organisatie steeds meer een beroep op mij doet op strategisch niveau.
Wendy Vega
Demaco Holland
Ik voel me veel krachtiger in m'n rol en ik kijk niet meer negatief naar mezelf. Ik merk in mezelf een hele verandering en ik heb veel meer overzicht. Mensen komen naar me toe met heel andere vragen en ze komen steeds meer met me sparren. Ik word voor dingen gevraagd waar ik ook echt mee bezig wil zijn.

Ik wil nog wat puntjes op de i gaan zetten maar ik ben eigenlijk best trots op mezelf als ik kijk naar de stappen die ik het afgelopen halfjaar heb gezet.
Anoniem
HR-Adviseur
Als je je meer wilt focussen, doelen wilt bereiken, handvatten wilt én je vakinhoudelijk verder wilt ontwikkelen, dan raad ik het groeiprogramma zeker aan. Ik kan wat ik leer gelijk in de praktijk brengen en de coachingsessies helpen me erg om te kijken of ik op het goede spoor zit en om stil te staan bij welke stappen ik het beste kan nemen om mijn doel te bereiken.

Ik vind Laura een prettige coach, ze is duidelijk, stelt vragen waarmee ze me aan het denken zet én ze denkt mee hoe ik bepaalde situaties aan kan pakken. Tot nu toe heeft het opgeleverd dat ik inzicht heb in de pijnpunten van de organisatie, deze heb weten te vertalen naar de HR doelen en focusgebieden. Deze heb ik gepresenteerd aan de leidinggevenden van P&O en hiermee gaan we verder als basis om de P&O visie verder aan te scherpen om vervolgens breder in de organisatie te verspreiden. Voor mij heeft dit opgeleverd dat het me voor het eerst is gelukt om een rol te krijgen/pakken mbt tot de ontwikkeling van de toekomst van P&O en daardoor een meer strategische rol kan pakken. Ook geeft het mezelf steeds meer inzicht in waar mijn kwaliteiten liggen en geeft het me meer zelfvertrouwen ondanks dat het spannend is om uit mijn comfortzone te komen.

Ik heb handvatten gekregen hoe ik bepaalde HR thema’s kan inbrengen. Ook heb ik geleerd om keuzes te maken in waar ik me op ga focussen en hoe ik dit kan doen zonder me te veel te laten leiden door de dagelijkse ad hoc werkzaamheden. Ik heb inzicht gekregen in waar ik het verschil zou kunnen maken op HR gebied binnen mijn instelling en op welke manier ik dit kan overbrengen.
P&O-adviseur
Zorginstelling
In november ben ik gestart met het traject bij Laura en als ik zie waar ik nu sta dan ben ik super positief. Toen ik Laura benaderde was ik net terug van verlof. Als ik nu kijk hoe ik er voor sta, ik ben met heel andere zaken bezig dan waar ik voorheen mee bezig was. Het was heel operationeel en administratief. Ik ben meer aan het denken in het kader van ontwikkeling van de organisatie en doorontwikkeling. Meer met de toekomst. In plaats van met het heden en ad hoc dingen.

Ik heb veel kunnen overdragen aan 2 HR-medewerkers en ik heb het ook echt los kunnen laten. Hierdoor kan ik hun potentieel ook veel beter benutten. Ik laat het heden veel meer los, en tuurlijk ben ik daar af en toe nog mee bezig met een vaststellingsovereenkomst of een gesprek voeren. Maar dat hoort erbij. Voorheen was ik alleen maar met de operatie bezig en nihil met de toekomst en de ontwikkeling van de organisatie.

Deze stappen, dat is echt de grootste verandering. En ik moet zeggen dat ik ook veel meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ik heb toch de stappen gezet en dat heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven. Een half jaar terug had ik nooit verwacht dat ik dit zou doen. Durf ik het wel en kan ik het wel dacht ik toen. En nu merk ik dat het soepel verloopt en dat ik echt stappen zet.
Anoniem
HR Professional
De reden dat ik mij heb aangemeld voor het groeiprogramma bij Laura was omdat dit precies aansloot op mijn zoektocht naar mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, ambities binnen het HR - veld en om strategischer te leren denken en te acteren. Daarnaast om een eigen visie op het HR vak te gaan vormen.

De VIP – dag was erg waardevol. Laura heeft mij aan het denken gezet door het stellen van kritische maar ook hele praktische vragen. Laura is een prettige HR coach die op een authentieke wijze je als HR -professional een spiegel voorhoudt en je ook uit je comfortzone haalt. Het fijne aan Laura is dat ze goed bereikbaar is, open en eerlijke feedback geeft en je verder op weg helpt.

Het groeiprogramma en de daarbij behorende modules hebben mij erg geholpen en handvatten gegeven met betrekking tot mijn persoonlijke effectiviteit, focus, profilering maar vooral mijn mindset. Daarnaast is het erg fijn om te kunnen sparren over HR – gerelateerde casussen binnen een andere omgeving. Het directe resultaat is dat je anders gaat kijken naar je rol en kritischer kijkt naar hoe je als persoon bezig bent met je werk maar ook waarom je de dingen doet zoals je doet en waarvoor je het doet. Het uiteindelijke doel is dat ik kan en mag bijdragen aan de HR strategie om van een reactief naar een proactief beleid te gaan en waarbij processen zo zijn ingericht dat HR bezig is met het toevoegen van waarde voor de organisatie.
Samira Swensen
HR Professional
De reden dat ik me heb aangemeld voor het groeiprogramma was dat ik steeds meer merkte dat ik (en mijn afdeling) niet gezien werden of alleen gezien werden als ‘administratieve afdeling’. Ik merkte dat ik, hoewel ik wil(de) groeien en allerlei plannen had, steeds weer in die administratieve rol werd gedrukt. Ik zocht naar een weg om daaruit weg te komen. Ik wilde me tenslotte verder blijven ontwikkelen richting strategisch HRM.

Als jij dit herkent dan kan ik je het groeiprogramma van Laura zeker aanraden. Je leert op een andere/diepere manier naar jouw organisatie te kijken en ontwikkelt daardoor een andere manier van (vooruit)denken.Het groeiprogramma is logisch en helder opgebouwd. Je gaat steeds een stapje verder en veel HR vraagstukken en instrumenten worden belicht. Daarnaast coacht Laura je heel inspirerend, ze geeft je stof tot nadenken, ook over je eigen handelen.

De sessies met Laura heb ik als zeer leerzaam en inspirerend ervaren. Laura spiegelde me goed en kwam met veel verfrissende ideeën. Ook mijn agendaplanning heb ik door haar op een andere manier ingeregeld en ik merk dat dit meer rust brengt.
Anoniem
HR Adviseur
Het traject bij Laura heeft mij veel opgeleverd! Inzicht in een efficiëntere aanpak van HR, en een goed, professioneel en toekomstgericht HR-beleid. Ik was op zoek naar een HR-sparringpartner voor vakinhoudelijke thema's. Laura heeft veel kennis van het HR-vak én is een prettige gesprekspartner. Daarnaast kan Laura je erg goed helpen om ook in je persoonlijke ontwikkeling stappen te maken.

In communicatie is ze altijd helder, erg prettig én ze reageert snel. Ze is er goed in om zaken net even op een andere manier te benaderen. Hierdoor zijn haar adviezen zowel persoonlijk als op inhoudelijk vlak sterk. Ik vond het erg fijn dat ze mij tijdens de coaching verschillende voorbeelden liet zien waardoor ik geïnspireerd werd en zelf weer verder kon met verschillende HR-tools.

Doordat Laura erg onafhankelijk is kan ze breed coachen en adviseren en krijg je tips waar je in je eigen bubbel soms niet aan denkt of niet op kunt komen. Dit maakt het werken met Laura écht een toegevoegde waarde!
Marit Gevelaar
Uzin Utz
Ik merkte dat ik behoefte had om te sparren over HR-gerelateerde zaken. Wat me aanspreekt in de manier waarop Laura werkt, is het persoonlijke karakter. Ze is een open en zeer betrokken sparringpartner die gedegen adviezen geeft. Ik vind het vooral prettig dat ze zonder oordeel het gesprek aangaat. Op basis van wat je haar vertelt, zet ze je aan het denken en geeft ze je de nodige adviezen. Laura laat mensen in hun waarde, luistert aandachtig en denkt mee in situaties. Ze geeft ruimte en dat heeft op mij een prettige uitwerking. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik ben veel zekerder in mijn rol en de HR-agenda is concreet geworden. Hier krijg ik heel positieve reacties op. Ik ben erg enthousiast, het bundelen van inzet, kracht en kennis werkt!
Froukje Rikhof
Eijsink afrekensystemen
Ik had wat behoefte aan focus én een duidelijk plan in de uitvoering van mijn nieuwe rol. Ik was vaak erg druk met de waan van de dag en daardoor positioneerde ik me tot op heden onvoldoende. Ik wil graag de business partner zijn voor de managers met wie ik werk én werken met een duidelijk plan. ‘Hoe zet ik alle ideeën in mijn hoofd om tot concrete acties?’. Hier wilde ik iets mee en ik kwam uit bij Laura. Tijdens het telefoongesprek voorafgaand aan de VIP-dag bespraken we de insteek van de dag. Het helpt mij altijd goed dat Laura positief kritische vragen stelt die je tot nadenken zetten. Ze is iemand die het beste uit anderen wil halen en je daarmee op een heel prettige manier een spiegel voor kan houden. Tijdens de VIP-dag die volgde heeft Laura mij een hoop helderheid gegeven maar ook veel structuur. Haar inzet was heel goed, ze heeft er een fijne dag van gemaakt, had het goed voorbereid én hield een duidelijk overzicht van wat we gingen doen. Alles in overleg en met alle ruimte voor mijn input. De ochtend hebben we besteed aan de vaktechnische kant waarbij we de opzet voor het plan hebben gemaakt én het hebben gehad over de communicatie om de mensen hierin mee te krijgen. 's Middags hebben we gewerkt aan de thema's rondom mijn persoonlijke effectiviteit en profilering.

Ik kijk terug op een zeer geslaagde dag! Na de sessie heb ik één en ander gelijk omgezet in een nieuw plan. Ik ga dit soort sessies zeker vaker doen!
Evelien Pril
Rabobank
Het groeiprogramma kwam voor mij precies op het goede moment. Ik liep vast, had altijd veel onrust, zei overal ja op en voelde me uitgeblust. Ik kan nu veel beter prioriteiten stellen, wat is nu belangrijk en wat moet nu gebeuren en zo stap voor stap de onderwerpen aanpakken die nodig zijn. Soms konden dingen nog wel in m’n hoofd blijven zitten, nu kom ik veel meer in actie. Mijn persoonlijke effectiviteit is écht erg gegroeid.

Sinds ik het groeiprogramma heb gevolgd ervaar ik veel meer rust, heb ik weer goede energie en veel meer werkplezier. Dat komt echt door juiste keuzes maken, prioriteiten stellen en echt de regie hebben over je werk. Ik kan nu veel meer impact maken vanuit mijn rol. Ik voel me zekerder en ervaar meer lef en durf, ook als ik bij strategische overleggen zit. Op lange termijn kan ik hier nog veel verder op bouwen. Ik herken het ook als ik even terug val in m’n oude patroon en weet wat ik moet doen. De combinatie van de modules en de persoonlijke coaching waren erg prettig en goed.
Anoniem
Strategisch HR Adviseur
Je merkt aan Laura direct dat ze doet wat ze leuk vindt en daar mensen mee helpt. Je voelt je binnen no-time op je gemak.

Ik heb meerdere trainingen gehad van Laura en ze heeft onder andere mijn DISC- persoonlijkheidsanalyse afgenomen. Dat heb ik als positief confronterend ervaren, de uitslag was namelijk niet geheel een verassing maar het heeft zeker een aantal ‘oh’-momenten gebracht. Het fijne aan DISC is dat het niet oordelend is, je wordt niet in een hokje of vakje geplaatst.

DISC helpt je op een onafhankelijke wijze om meer inzicht te krijgen in je persoonlijkheid. Het helpt je ook erg goed als je wilt ontdekken waarom mensen in je omgeving op een bepaalde manier denken en doen. Dat laatste zal je helpen om andere mensen te begrijpen én beter met ze te kunnen communiceren. Twee vliegen in één klap!

Ik denk dat het erg belangrijk is om je op je gemak te voelen als je met persoonlijkheid bezig bent en daar zorgt Laura absoluut voor. Ze is energiek en enthousiast maar brengt wel heel veel rust over met haar manier van communiceren. Als je met DISC-profielen aan de slag wilt in je organisatie, dan beveel ik Laura zeker aan!
Anouk Evertsen
Flowmundo HRM
Wij zijn met HRM-coaching begonnen omdat we onze medewerkers en organisatie naar een hoger niveau willen tillen. Dat hebben we bereikt, we gaan er nu veel bewuster mee om en hebben een heel andere scope gekregen. Laura laat je met een frisse blik naar je organisatie kijken en biedt duidelijke en goed implementeerbare tools. Hoe ik Laura omschrijf? Ze is deskundig, duidelijk en betrokken.
Niels Mulling
Heilbron Groep
Ik ben ontzettend verrast, wat is dit super goed opgezet! Ik ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om aan het coachingsprogramma Snel beter HRM mee te doen. Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde zijn we ook bezig met organisatieanalyses, maar het mooie aan Snel beter HRM is dat je verder ingaat op: 'wat betekent dit voor HRM'? In de dagelijkse praktijk ben je vaak gericht op veel ad-hoc zaken en deze coaching maakt dat je even los komt daarvan. Het heeft mij veel nieuwe ideeën, inzichten en toegevoegde waarde opgeleverd. In kan de coaching Snel beter HRM aan iedere HR-medewerker of HR-manager aanbevelen.
Stephanie Bekhuis
HP Valves
De eerste kennismaking met Laura heb ik als zeer prettig ervaren, waardoor ik nieuwsgierig werd. Ik vind het belangrijk om input te krijgen van een HR-professional die veel van het HR-vak weet. Als young professional ben je vaak nog zoekende, vooral als je HR-zaken oppakt dit nog een ondergeschoven kindje zijn in de organisatie. Om een professionaliseringsslag te maken vind ik het belangrijk hier ondersteuning in te hebben om uiteindelijk een uitstekende HR-afdeling neer te zetten. Laura is spontaan en een uitstekende gesprekspartner, zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Een doener en integer, een HR-professional met veel inzicht en ervaring en die kennis deelt! Haar motivatie en inzet ervaar ik als zeer prettig. Tijdens de sessies heeft ze een luisterend oor, reflecteert ze HR-zaken op een neutrale manier, waardoor je nieuwe inzichten creëert.

Het visualiseren van processen heeft mij een stap in de goede richting gegeven om de employer branding op te pakken. Ik ben erg blij met de nieuwe inzichten, hier kan ik echt mee vooruit! Nogmaals bedankt Laura!
Besna Takak
Door de coaching van Laura is onze HR-afdeling erg geprofessionaliseerd en slaag ik erin steeds een betere versie van de HR-afdeling neer te zetten. Laura is open, creatief, meedenkend en oplossingsgericht. Ze helpt je met oplossingen die passen bij je organisatie en cultuur. Wil jij HR professionaliseren? Bel dan Laura!
Lienke Wolters
Heilbron Groep
Laura is een open en enthousiast mens en ook nog eens een ervaren HRM-coach. Laura zet medewerkers en ondernemers op een motiverende wijze aan om een goed gestroomlijnde organisatie neer te zetten. Ze schakelt snel en durft kritische vragen te stellen met als doel: het maximale uit mens en organisatie halen.
Sophie Biemans
SB Advies
Energiek, kritisch, durf, integer en inspirerend, dat zijn de woorden die Laura het beste omschrijven. Ze laat je in haar coaching en begeleiding altijd net wat verder kijken dan je neus lang is en stelt positief kritische vragen. Hierdoor kan ze je precies laten zien waar je je HRM nog verder kunt verbeteren. Ik heb door Laura super mooie groeistappen. Als je een motiverende en inspirerende HRM-coach zoekt en mooie stappen wilt maken, dan kan ik Laura van harte aanbevelen.
Maartje Bruinsma
Saxion
Als je net bent afgestudeerd weet je niet altijd goed waar te beginnen. 'Snel beter HRM' heeft mij als junior HR-adviseur geholpen bij de start up, hierdoor kon ik snel aan de slag en voelde ik me veel zekerder. Laura helpt jou, met een pragmatische aanpak naar een HRM-beleid wat werkt voor en past bij jouw organisatie.
Leonie Boerrigter
Saxion