Voor HR-Professionals die next level willen

Je wilt toch ook het liefste bezig zijn met HR-taken om impact te maken?

Wil je groeien in je rol én HR professionaliseren?

Succesvol zijn als HR-professional komt je vaak niet aanwaaien. Het gaat over werken met focus en strategie maar ook over het hebben van de juiste mindset én het werken met een goed plan. Wil je weten hoe jij dat kunt bereiken? Lees dan snel verder..

Is het groeiprogramma voor jou geschikt?

Ben jij een HR-Adviseur of HR-manager en wil jij je persoonlijk én professioneel verder ontwikkelen?

Voel je je soms een manusje van alles en/of een medewerker die blijft hangen in hap-snap HRM?

Wil je een HR-plan wat past bij de organisatie en aansluit op de strategie en visie?

Wil je leren hoe je op een goede manier HR-thema’s op de MT-agenda zet? Zodat je met gemak adviseert, beïnvloed én zaken voor elkaar krijgt?

Wil je niet meer op het laatst betrokken worden en eerder aan tafel zitten?

Heb jij behoefte aan een duidelijke en bewezen succesvolle strategie waardoor jij gegarandeerd succesvol bent als HR professional?

Als je op deze vragen “ja” kan antwoorden, dan is mijn programma perfect voor je!

Je zoekt naar een manier van werken waarbij je effectiever werkt, jezelf beter positioneert én impact maakt

Wanneer je werkzaam bent als HR-professional is het een grote valkuil om te verzanden in micromanagement. Maar met brandjes blussen en een administratieve modus help je jezelf én de organisatie niet verder.
 

Je wilt werken aan strategisch HRM en werken met focus én een plan. Je wilt dat je adviezen gehoord én geïmplementeerd worden.

Ik leer je van A tot Z hoe jij succesvol werkt aan het vergroten van je impact en strategisch HRM door het hanteren van een bewezen succesvolle strategie. Het is geen lange studie of opleiding waarin je alleen de theorie leert. Nee, het is een super praktisch programma waarin veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling waardoor je de regie weer pakt en weer resultaat boekt.

Het groeiprogramma voor HR-professionals biedt je hét praktische stappenplan voor je vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling als HR-professional. Dat maakt het ook zo uniek!

Als deelnemer van het groeiprogramma kun je een jaar lang om de week live met mij sparren en jouw vragen stellen zodat je de stappen zet die jij te zetten hebt en werkt aan een blijvend succesvolle HRM-strategie. Je leert hoe je succesvol wordt én blijft als HR-professional.

 

Na het volgen van het groeiprogramma

Heb jij je eigen HRM-stappenplan afgestemd op de belangrijkste focusgebieden in jouw organisatie

Kun jij de organisatie analyseren en je HRM verder vormen én ontwikkelen

Heb je al veel stappen gezet in je persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling en weet je precies welke stappen je in de toekomst nog meer kunt zetten

Ben je bewust van jouw manier van communiceren en de effecten daarvan op anderen. Je hebt geleerd hoe je op een goede manier adviseert, beïnvloedt én thema’s op de MT-agenda zet

Voel jij je in control! Je besteedt de tijd aan de juiste HR-thema’s, heb minder zorgen en komt opgewekt thuis na een dag werken

Heb je inzicht in jezelf en jouw kwaliteiten als HRM-er, je bent zelfverzekerder, geniet je meer (of weer) van de stappen die je zet en heb je weer tijd voor HR-taken waarmee je écht het verschil maakt

Heb je een ontwikkelplan voor de komende jaren én een gevulde gereedschapskist om vol vertrouwen de volgende stappen te zetten in je persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling

Dit groeiprogramma is speciaal voor gedreven HR-professionals die versneld willen doorgroeien

Het groeiprogramma is voor Hr-professionals die:

Willen groeien in hun rol en weten dat dit belangrijk is voor de organisatie en voor henzelf

Krachtige keuzes durven te maken en bereid zijn om tijd en energie te investeren

Klaar zijn met hap-snap HRM en weten dat het anders kan en nu graag leren hoe het anders moet

De transitie willen maken naar de rol van (senior) HR-professional of HR-business partner

Geen genoegen meer nemen met middelmatigheid maar willen gaan voor een goed werkend HR-beleid

Weten dat er NU wat moet veranderen om het zelf vol te houden

BEN JIJ KLAAR OM TE GROEIEN?

WIL JIJ STAPPEN ZETTEN ZODAT JE DE GOEDE MINDSET, INZICHTEN, HANDVATTEN ÉN TOOLS HEBT OM JOUW HR-ROL EFFECTIEF TE VERVULLEN?

Wil je kennismaken? Plan dan een gratis groeisessie in.

Wat krijg je allemaal?

Eén jaar lang begeleiding en toegang tot het groeiprogramma met alle online videolessen, tools en handvatten

Eén op één online kick-off sessie om gelijk de eerste stappen te zetten én goed te starten

Het 10-stappenplan om succesvol te zijn als HR-Professional

Om de week op maandag is er een Q&A-sessie om te sparren en jouw vragen te stellen

Toegang tot de besloten online community waar je 24/7 terecht kunt met je vragen en om te sparren met andere HR-Professionals

Dé succesvol HRM-strategieinvestering: € 3450,- excl. BTW

Wil je kennismaken? Plan dan een gratis groeisessie in.

wil je meer weten over het groeiprogramma?

Plan dan hieronder een gratis groeisessie in.
Tijdens de groeisessie bespreken we waar je precies tegenaan loopt, of wij een match zijn en of het groeiprogrammma inhoudelijk aansluit op jouw behoefte.
Kortom: in 30 minuten antwoord op je vragen.

Zij gingen je al voor

ben jij klaar om nog veel verder te groeien?

Veelgestelde vragen

Dat ligt aan de beschikbaarheid. Elke maand zijn er een aantal plekken beschikbaar om te starten maar vol = vol. In dat geval zal Laura met je bespreken wat de eerstvolgende mogelijkheid is om te starten. 

Je start het groeiprogramma op de afgesproken startdatum. Het groeiprogramma duurt één jaar. Zodra je start plannen we de online kick-off sessie in zodat je gelijk een goede start maakt. Ik ga je dan gelijk al waardevolle tips kan geven. Het 10-stappenplan gaat in 10 weken voor je open. Gemiddeld doen deelnemers 1-2 weken over een module maar jij bepaalt dus zelf het tempo. Dat is het fijne van online leren! Je kiest er dus zelf voor hoeveel tijd je neemt voor het volgen van de 10 modules. Dit geeft je de mogelijkheid om er intensiever mee aan de slag te gaan wanneer je dat prettig vindt of juist even niet wanneer je er door omstandigheden niet aan toe komt. Je hebt een jaar lang toegang tot het programma én de Q&A’s om met Laura te sparren en je vragen te stellen.

Vanaf de startdatum heb je 1 jaar lang toegang: 7 dagen per week, 24 uur per dag!

Het grote voordeel van dit programma is dat je het in jouw eigen tijd kan doen. Ik raad je aan om elke week minimaal 1,5 uur te reserveren om rustig de video’s en de opdrachten te bekijken en maken. Als je meer tijd investeert zul je sneller stappen zetten en boek je sneller resultaat. Na de module over jouw focusplanning (stap 4) zul je merken dat je heel anders naar je eigen tijd gaat kijken en dat het groeiprogramma je vooral tijdswinst gaat opleveren. Waardevolle tijd die jij kunt besteden aan HR-werkzaamheden en thema’s om meer en meer toegevoegde waarde te hebben.

De Q&A’s vinden plaats in een besloten online omgeving. De link wordt gedeeld in de community waar je vanaf de startdatum toegang tot krijgt. De Q&A’s zijn in de oneven weken op de maandag om 12.00 uur. We gaan door tot alle vragen beantwoord zijn. Laura neemt de tijd om jouw vragen te beantwoorden. Als je zelf antwoord hebt op je vraag, kun je meeluisteren met de vragen van andere HR-professionals wat waardevolle inzichten op zal leveren. De Q&A’s worden ook opgenomen, dus als je er een keer niet bij kunt zijn, kun je de Q&A altijd terug luisteren. Ook kun je dagelijks vragen stellen in de community. Zo kunnen we elkaar helpen, motiveren én inspireren om te gaan voor dat succes!

Mocht je onverhoopt een tijd met verlof zijn of op een andere manier niet met het programma bezig kunnen, laat het dan vooraf weten en mail naar info@hrminbedrijf.nl. Dan spreken we een pauze af en pak je het programma weer op zodra je weer terug bent. Een pauze kan voor minimaal 2 maanden en maximaal 5 maanden. 

Ja dat kan zeker. Het fijne is dat je elkaar dan kunt supporten en ook samen veel kunt sparren over wat je leert. Elke 2e medewerker van dezelfde organisatie ontvangt € 1000,- korting op deelname mits de 2e persoon binnen 3 maanden start. Willen jullie als team extra begeleiding, dan kun je er ook voor kiezen om extra live coachingsdagen in te plannen met Laura. 

Een internetverbinding en verder dat je ergens thuis of op kantoor gaat zitten waar je de rust hebt om de video’s te bekijken en de opdrachten te lezen en maken. Dit programma is voor HR-professionals die zichzelf graag willen ontwikkelen op het gebied van HRM. Zelfreflectie en een HBO werk- en denkniveau zijn belangrijk.

Ik wil natuurlijk niet dat je niet tevreden bent met het programma. Daarom geef ik restitutie als je dit via de mail aangevraagd en je voldaan hebt aan een aantal voorwaarden: je hebt niet langer dan 14 dagen toegang tot het groeiprogramma en je hebt niet meer dan 15% gezien. Hierbij wordt niet naar het afronden van de modules gekeken, maar naar of de video’s zijn bekeken. Hier maken wij geen uitzonderingen op.

Je ontvangt na aanmelding de factuur op het door jou opgegeven e-mailadres. Op de startdatum moet de betaling binnen zijn om toegang te krijgen tot het programma.

Stuur dan een mail naar info@hrminbedrijf.nl. We helpen je graag.