fbpx

Voor HR-Professionals die next level willen

stop met je te laten leven door de waan van de dag

Wil je groeien in je rol én HR professionaliseren?

Succesvol zijn als HR-professional komt je vaak niet aanwaaien. Het gaat over werken met focus en strategie maar ook over het hebben van de juiste mindset én het werken met een goed plan. Wil je weten hoe jij dat kunt bereiken? Lees dan snel verder..

herken jij je in het volgende?

Blijf jij hangen in hap-snap HRM en losse flodders?

Wil jij niet langer geleefd worden door de waan van de dag?

Zit je te weinig of te laat aan de MT-tafel of lukt het je niet om HR daar een stem te geven?

Mis jij een sparringspartner en iemand die je helpt groeien en ontwikkelen?

Weet je, voel je én merk je dat er veel meer in jou zit dan er nu uit komt?

Als jij je hierin herkent, dan is het HR groeiprogramma perfect voor je!

wil je meer weten over het groeiprogramma?

Plan dan hieronder een gratis groeisessie in.
Tijdens de groeisessie bespreken we waar je precies tegenaan loopt, of wij een match zijn en of het groeiprogrammma inhoudelijk aansluit op jouw behoefte.
Kortom: in 30 minuten antwoord op je vragen.

wil jij ontsnappen uit de waan van de dag en nu écht de toegevoegde waarde van hr laten zien?

Als HR-professional is het een grote valkuil om te verzanden in micromanagement. Maar met brandjes blussen en een administratieve modus help je de organisatie (en jezelf!) niet verder. 
 
Ik kan me goed voorstellen dat jij je niet wilt laten leiden door de waan van de dag en dat je niet als manusje van alles bezig wilt zijn met hap-snap werkzaamheden. Dat is niet de reden dat jij voor HR gekozen hebt en ook niet de reden is dat jij aangenomen bent. 
 
Maar je wilt geen lange studie of opleiding volgen waarin je alleen theorie leert. Daarmee zijn alle uitdagingen die op jouw bordje liggen niet opgelost. 
 
Veel HR-professionals missen begeleiding of een sparringpartner die helpt om met meer focus en strategie de volgende stap te zetten.  

Het groeiprogramma voor HR-professionals biedt je hét praktische stappenplan voor je vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling als HR-professional. Dat maakt het ook zo uniek!

Wat jij wilt is dat HR op de kaart staat en gepositioneerd is. Je wilt strategischer werken en met een goed plan. Zodat je écht toegevoegde waarde hebt en impact kunt maken. Je wilt dat je adviezen gehoord én geïmplementeerd worden en je wilt je krachtig en zelfverzekerd voelen.

Ik leer je van A tot Z hoe jij succesvol werkt aan het vergroten van je impact en strategisch HRM door het hanteren van een bewezen succesvolle strategie.

Het is geen lange studie of opleiding. Nee, het is een super praktisch programma waarin veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling waardoor je de regie weer pakt en weer resultaat boekt.

Als deelnemer van het groeiprogramma kun je een jaar lang om de week live met mij sparren en jouw vragen stellen zodat je de stappen zet die jij te zetten hebt en werkt aan een blijvend succesvolle HRM-strategie.

Je leert hoe je succesvol wordt én blijft als HR-professional.

 

na HET VOLGEN VAN HeT HR GROEIPROGRAMMA

Voel jij je zelfverzekerd en krachtig in je rol en weet jij precies waar jij je op moet focussen

Voel jij je in control! Je besteedt de tijd aan de juiste HR-thema’s, heb minder zorgen en komt opgewekt thuis na een dag werken

Heb jij je eigen HR-stappenplan afgestemd op de belangrijkste focusgebieden in jouw organisatie

Kun jij de organisatie analyseren en HRM nog veel verder vormen én ontwikkelen

Heb je al veel stappen gezet in je persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling en weet je precies welke stappen je in de toekomst nog meer kunt zetten

Ben je bewust van jouw manier van communiceren en de effecten daarvan op anderen. Je hebt geleerd hoe je op een goede manier adviseert, beïnvloedt én thema’s op de MT-agenda zet

Heb je inzicht in jezelf en jouw kwaliteiten als HR-professional, geniet je meer (of weer) van de stappen die je zet en heb je weer tijd voor HR-taken waarmee je écht het verschil maakt

Heb je een ontwikkelplan voor de komende jaren én een gevulde gereedschapskist om vol vertrouwen de volgende stappen te zetten in je persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling


Is het de hoogste tijd om de volgende stap te zetten én strategischer te werken in hr?

Ik vond het een verademing om te lezen dat ik niet de enige ben die moeite heeft met blijven hangen in brandjes blussen, ‘u vraagt, wij draaien’ en een duidelijke HR koers uit te zetten.

Ik vond het lastig om dit zelf te doorbreken en hierdoor de volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling te kunnen zetten. Ik hoopte dat het groeiprogramma mij hier handvatten voor zou geven om dit te doorbreken. Ik kan je vertellen; dat is zeker gelukt. Elke module zit vol waardevolle inzichten, praktische tips en oneliners die je altijd bij zullen blijven. De opdrachten helpen mij om met een andere blik naar mijn organisatie en mijzelf te kijken en uit mijn comfortzone te stappen.

Ik heb geleerd om veel meer zelf de regie te nemen en minder snel in de oplossingsmodus te schieten of de aap op mijn schouders te voelen. Door het stellen van andere vragen, krijg ik heel ander soort gesprekken met leidinggevenden waardoor de rol van HR veel sterker wordt neergezet.
karin brinkman
cobb
Het groeiprogramma is heel inspirerend, praktisch én persoonlijk. Ondanks dat je met de Q&A’s in een groep zit, is het niet onpersoonlijk. Ik haal uit elke Q&A weer waardevolle inzichten, ook al heb ik zelf niet altijd vragen.

Het groeiprogramma is leuk en super praktisch waardoor je gelijk aan de slag kan met alles wat je leert.

Doordat het zo goed toepasbaar is, helpt het mij erg. Ik kijk nu strategischer, heb helder waar ik me op focus én ik leer hoe ik dingen anders kan doen. Hierdoor heb ik meer regie én dat geeft mij energie.

Het programma heeft me rust gebracht, in mijn werk én in mijn agenda.
carlien bakker
lister
Ik ben doorgegroeid naar de HR-rol in het managementteam. Een mooie uitdaging maar wel spannend omdat ik hier geen ervaring mee had. Hier kon ik wel wat hulp gebruiken zoals hoe ik me duidelijker kan profileren en hoe ik me meer kan focussen op lange termijndoelen.

Ik begin nu elke werkdag met mijn doelen voor die dag en ik plan en evalueer nu iedere werkweek waar ik mee bezig ben. Ik merk dat ik steeds meer denk in lange termijn doelen en HR-onderwerpen meer gefundeerd probeer aan te pakken.

Het programma heeft mij veel zelfinzicht gebracht én ook praktische tools zoals hoe je bijvoorbeeld een business case aanvliegt. Door vraagstukken beter af te pellen wordt het behapbaar en kun je stap voor stap ergens naartoe werken.
anke abbink
comfoor
Ik ben gestart met het groeiprogramma omdat ik het gevoel had dat ik alleen maar adhoc achter alles aan liep. Er was geen tijd om over toekomst visie/plannen na te denken.

Het programma is erg praktijkgericht en dat maakt het direct toepasbaar en waardevol. Wat het groeiprogramma voor mij heeft opgeleverd is dat ik een mooie balans heb gevonden tussen het operationele, tactische en strategische HR werkveld binnen mijn organisatie.

Ik kan het programma zeker aanbevelen, het is een mooi programma met de juiste balans, op je eigen tempo en praktijkgericht. Ik heb er veel aan gehad.
Petra Neuhaus
Demant
Juist de combinatie van de modules die je stapsgewijs doorloopt, het bijwonen van de Q&A-sessies en de individuele coachingsmomenten met Laura maken het programma sterk en goed toepasbaar binnen onze eigen organisatie.

Heel fijn om met iemand als Laura te kunnen sparren als HR-professionals onder elkaar. Zij kan je de juiste spiegels voorhouden, waarmee je verder kan binnen situaties in de organisatie.
yvonne schoneveld
ouwehand bouwen & ontwikkelen
Ik ben blij dat ik het gestart ben met het traject. Ik ben nu op de helft en het heeft mij al veel gebracht.

Ik merk dat ik meer met bredere blik kan kijken wat er nodig is voor de organisatie en met welke onderwerpen ik aan de slag zou moeten zijn. Ook merk ik dat mij professioneler opstel en uitga van mijn kwaliteiten en daar minder over twijfel.

De modules zijn erg compleet en geven de informatie waar ik naar op zoek ben. Er is een goede mix van modules gericht op HR zaken en persoonlijke ontwikkeling.
Jolinda van den anker
svrs

Dit groeiprogramma is speciaal voor gedreven HR-professionals die versneld willen doorgroeien

Het groeiprogramma is voor Hr-professionals die:

Willen groeien in hun rol en weten dat dit belangrijk is voor de organisatie en voor henzelf

Krachtige keuzes durven te maken en bereid zijn om tijd en energie te investeren

Klaar zijn met hap-snap HRM en weten dat het anders kan en nu graag leren hoe het anders moet

De transitie willen maken naar de rol van (senior) HR-professional of HR-business partner

Geen genoegen meer nemen met middelmatigheid maar willen gaan voor een goed werkend HR-beleid

Weten dat er NU wat moet veranderen om het zelf vol te houden

BEN JIJ KLAAR OM TE GROEIEN?

WIL JIJ STAPPEN ZETTEN ZODAT JE DE GOEDE MINDSET, INZICHTEN, HANDVATTEN ÉN TOOLS HEBT OM JOUW HR-ROL EFFECTIEF TE VERVULLEN?

Wil je kennismaken? Plan dan een gratis groeisessie in.

Wat krijg je allemaal?

Eén jaar lang begeleiding en toegang tot het groeiprogramma met alle online videolessen, tools en handvatten

Eén op één online kick-off sessie om gelijk de eerste stappen te zetten én goed te starten

Het 10-stappenplan om succesvol te zijn als HR-Professional

Om de week op maandag is er een Q&A-sessie om te sparren en jouw vragen te stellen

Toegang tot de besloten online community waar je 24/7 terecht kunt met je vragen en om te sparren met andere HR-Professionals

Dé succesvol HRM-strategieinvestering: € 3450,- excl. BTW

Wil je kennismaken? Plan dan een gratis groeisessie in.

wil je meer weten over het groeiprogramma?

Plan dan hieronder een gratis groeisessie in.
Tijdens de groeisessie bespreken we waar je precies tegenaan loopt, of wij een match zijn en of het groeiprogrammma inhoudelijk aansluit op jouw behoefte.
Kortom: in 30 minuten antwoord op je vragen.

Zij gingen je al voor

Wat het groeiprogramma mij heeft opgeleverd is dat ik een duidelijk HR praktijkgericht format heb, die ik overal kan toepassen en waar ik vanaf dag 1 een verschil mee kan maken.

Ik positioneer mij beter zodat ik draagvlak krijg binnen de organisatie. Mijn focusgebieden sluiten aan op het strategische plan van de organisatie, dit brengt mij focus in mijn werk.

Ik ben van de operationele adviseur doorontwikkeld naar HR sparringspartner/business partner.

Vanaf nu maak ik echt het verschil voor mezelf en voor mijn organisatie!
miranda de lange
wth tbi
Laura is een goede coach voor HR professionals.

Ze kent de praktijk maar is ook eerlijk en direct, weet snel tot de kern van het probleem te komen en houdt je graag een spiegel voor.

Ze haalt je hiermee uit je comfort zone en geeft tips om in de learning zone aan de slag te gaan. Ook bij vragen of situaties waar niet direct een pasklaar antwoord voor is zet ze je aan het denken en helpt ze met ‘what’s the next right move’ ?
laurie strijbosch
mcb
Laura is een prettige HR coach die op een authentieke wijze je als HR -professional een spiegel voorhoudt en je ook uit je comfortzone haalt.

Het fijne aan Laura is dat ze goed bereikbaar is, open en eerlijke feedback geeft en je verder op weg helpt. Laura heeft mij aan het denken gezet door het stellen van kritische maar ook hele praktische vragen.

Het groeiprogramma en de daarbij behorende modules hebben mij erg geholpen en handvatten gegeven met betrekking tot mijn persoonlijke effectiviteit, focus, profilering maar vooral mijn mindset.
samira swensen
In de modules heb ik veel geleerd over verschillende HR thema’s maar ook over mijzelf als HR-adviseur. Hoe je bijvoorbeeld jezelf kunt positioneren maar ook over wat je belangrijk vindt als HR-adviseur.

Daarnaast zijn de 2-wekelijkse Q&A’s ook fijn om te sparren over verschillende onderwerpen en je hoort regelmatig iets waar je zelf nog niet aan hebt gedacht.

Het programma kan ik zeker aanbevelen.
Mariska Meijers
Claresco
Ik ervaar het HR-groeiprogramma als zeer waardevol. Ik krijg er veel energie van, maar wordt me ook steeds bewuster van mijn rol. Dit programma helpt mij absoluut in mijn rol als wie ik wil zijn als HR-professional.

Ik kan het iedere HR professional aanbevelen.
danielle ruiter
Vredo Dodewaard BV
Mijn persoonlijke effectiviteit is door het groeiprogramma erg gegroeid en ik heb nu een nog betere focus. Ik delegeerde al veel maar nu nóg meer waardoor ik écht tijd heb om verder te groeien als HR-professional om de organisatie nóg beter te helpen in het bereiken van de doelen.

Ik ervaar steeds meer vertrouwen in m’n rol als HR-professional en merk dat ook de organisatie steeds meer een beroep op mij doet op strategisch niveau.
wendy vega
demaco
Het programma is zo opgebouwd dat je als HR-professional leert te kijken naar een organisatie als observant. Dit was voor mij meteen de eerste eye opener want ik was gewend om als participant aan de slag te gaan: zonder strategie of de juiste focus.
.
Met de verschillende modules uit het programma werk je toe naar een goed en stevig fundament en krijg je inzicht in jouw focusgebieden. Het helpt mij enorm om vanuit deze focusgebieden een visie en strategie te ontwikkelen die bij mij past en bij de organisatie waar ik werk.
.
Ik merk dat ik meer focus heb, meer zichtbaar ben en top of mind. Het geeft mij rust dat ik zelf regie heb over de impact die ik kan en wil maken als HR-professional en dit straalt uit naar mijn collega's en naar de organisatie waar ik voor werk.

Met dit groeiprogramma blijf ik werken aan mijzelf als HR-professional, ongeacht in welke fase van mijn loopbaan ik zal zitten!
Mieke Mulder
Gemeente westland
Ik heb een overzichtelijke agenda en blus veel minder brandjes. Ik ben zoveel bewuster geworden, ik ga anders met mijn tijd om en stel andere vragen in gesprekken. Met de tips uit het groeiprogramma kan ik zelfs mijn collega's helpen!

Voor mijzelf levert het vooral rust en overzicht op, ook mijn leidinggevende ziet en merkt verschil en dan ben ik nog niet eens aan het einde van het programma. Dit helpt mij om de HR professional te zijn die de organisatie nodig heeft om vooruit te komen.

Laura’s begeleiding is fijn, ze luistert en vraagt door om tot de kern te komen. Zelf heb ik last van onzekerheid, door te onderzoeken waar dit zit kijkt Laura met je mee waar ze je nog meer mee kan ondersteunen, zodat je hier ook echt de groei in kan maken.
jacqueline sneeuw
mastermate
Het programma heeft mij heel veel nieuwe inzichten gegeven, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Ik ben vooral heel erg gaan nadenken over wat ik zelf als persoon wil en hoe ik in mijn functie een bijdrage kan leveren aan de organisatie.

Ik ben eigenlijk heel veel anders gaan doen en mijn mindset is ook echt veranderd. Ik ben nu veel bewuster bezig met wat ik doe en wil en stel mijzelf eigenlijk iedere dag wel de vraag of ik nog datgene doe waar ik energie van krijg en gelukkig van word.

De coaching van Laura gedurende het programma is hierbij erg prettig. Ik voel mij vrij om alles met haar te bespreken en ze stelt de juiste vragen waardoor je gedwongen wordt tot nadenken en daarbij soms tot hele andere inzichten komt. Door haar ervaringen in het HR vak weet ze waar ze het over heeft en kan ze zich goed in jouw situatie verplaatsen. De tips die zij geeft zorgen er dan ook echt voor dat je verder komt.

rosanne van beek
IV Experts

ben jij klaar om nog veel verder te groeien?

Veelgestelde vragen

Dat ligt aan de beschikbaarheid. Elke maand zijn er een aantal plekken beschikbaar om te starten maar vol = vol. In dat geval zal Laura met je bespreken wat de eerstvolgende mogelijkheid is om te starten. 

Je start het groeiprogramma op de afgesproken startdatum. Het groeiprogramma duurt één jaar. Zodra je start plannen we de online kick-off sessie in zodat je gelijk een goede start maakt. Ik ga je dan gelijk al waardevolle tips kan geven. Het 10-stappenplan gaat in 10 weken voor je open. Gemiddeld doen deelnemers 1-2 weken over een module maar jij bepaalt dus zelf het tempo. Dat is het fijne van online leren! Je kiest er dus zelf voor hoeveel tijd je neemt voor het volgen van de 10 modules. Dit geeft je de mogelijkheid om er intensiever mee aan de slag te gaan wanneer je dat prettig vindt of juist even niet wanneer je er door omstandigheden niet aan toe komt. Je hebt een jaar lang toegang tot het programma én de Q&A’s om met Laura te sparren en je vragen te stellen.

Vanaf de startdatum heb je 1 jaar lang toegang: 7 dagen per week, 24 uur per dag!

Het grote voordeel van dit programma is dat je het in jouw eigen tijd kan doen. Ik raad je aan om elke week minimaal 1,5 uur te reserveren om rustig de video’s en de opdrachten te bekijken en maken. Als je meer tijd investeert zul je sneller stappen zetten en boek je sneller resultaat. Na de module over jouw focusplanning (stap 4) zul je merken dat je heel anders naar je eigen tijd gaat kijken en dat het groeiprogramma je vooral tijdswinst gaat opleveren. Waardevolle tijd die jij kunt besteden aan HR-werkzaamheden en thema’s om meer en meer toegevoegde waarde te hebben.

De Q&A’s vinden plaats in een besloten online omgeving. De link wordt gedeeld in de community waar je vanaf de startdatum toegang tot krijgt. De Q&A’s zijn in de oneven weken op de maandag om 12.00 uur. We gaan door tot alle vragen beantwoord zijn. Laura neemt de tijd om jouw vragen te beantwoorden. Als je zelf antwoord hebt op je vraag, kun je meeluisteren met de vragen van andere HR-professionals wat waardevolle inzichten op zal leveren. De Q&A’s worden ook opgenomen, dus als je er een keer niet bij kunt zijn, kun je de Q&A altijd terug luisteren. Ook kun je dagelijks vragen stellen in de community. Zo kunnen we elkaar helpen, motiveren én inspireren om te gaan voor dat succes!

Mocht je onverhoopt een tijd met verlof zijn of op een andere manier niet met het programma bezig kunnen, laat het dan vooraf weten en mail naar info@hrminbedrijf.nl. Dan spreken we een pauze af en pak je het programma weer op zodra je weer terug bent. Een pauze kan voor minimaal 2 maanden en maximaal 5 maanden. 

Ja dat kan zeker. Het fijne is dat je elkaar dan kunt supporten en ook samen veel kunt sparren over wat je leert. Elke 2e medewerker van dezelfde organisatie ontvangt € 1000,- korting op deelname mits de 2e persoon binnen 3 maanden start. Willen jullie als team extra begeleiding, dan kun je er ook voor kiezen om extra live coachingsdagen in te plannen met Laura. 

Een internetverbinding en verder dat je ergens thuis of op kantoor gaat zitten waar je de rust hebt om de video’s te bekijken en de opdrachten te lezen en maken. Dit programma is voor HR-professionals die zichzelf graag willen ontwikkelen op het gebied van HRM. Zelfreflectie en een HBO werk- en denkniveau zijn belangrijk.

Ik wil natuurlijk niet dat je niet tevreden bent met het programma. Daarom geef ik restitutie als je dit via de mail aangevraagd en je voldaan hebt aan een aantal voorwaarden: je hebt niet langer dan 14 dagen toegang tot het groeiprogramma en je hebt niet meer dan 15% gezien. Hierbij wordt niet naar het afronden van de modules gekeken, maar naar of de video’s zijn bekeken. Hier maken wij geen uitzonderingen op.

Je ontvangt na aanmelding de factuur op het door jou opgegeven e-mailadres. Op de startdatum moet de betaling binnen zijn om toegang te krijgen tot het programma.

Stuur dan een mail naar info@hrminbedrijf.nl. We helpen je graag.