fbpx

Voor HR-Professionals die next level willen

Wil je groeien in je rol én HR professionaliseren?

Zij gingen je al voor

wil jij ontsnappen uit de waan van de dag en nu écht de toegevoegde waarde van hr laten zien?

Wanneer je werkzaam bent als HR-professional is het een grote valkuil om te verzanden in micromanagement. Maar met brandjes blussen en een administratieve modus help je de organisatie (en jezelf!) niet verder. 
 
Ik kan me goed voorstellen dat jij je niet wilt laten leiden door de waan van de dag en dat je niet als manusje van alles bezig wilt zijn met hap-snap werkzaamheden. Dat is niet de reden dat jij voor HR gekozen hebt en grote kans dat dat ook niet de reden is dat jij aangenomen bent. 
 
Maar je wilt geen lange studie of opleiding volgen waarin je alleen theorie leert. Daarmee zijn alle uitdagingen die op jouw bordje liggen niet opgelost. Jij én de mensen met wie jij samenwerkt hebben praktische tools en ondersteuning nodig in plaats van theoretische modellen. 
 
Veel HR-professionals die ik coach werken missen coaching en begeleiding. De directie of het management is vaak al druk genoeg met hun eigen uitdagingen en vaak hebben zij ook andere belangen of een andere zienswijze dan jij hebt als HR-professional.
 
En jij, jij zoekt een sparringspartner die jou verder helpt om met meer focus en strategie de volgende stap te zetten in je eigen ontwikkeling en HR verder te ontwikkelen.   

Het groeiprogramma voor HR-professionals biedt je hét praktische stappenplan voor je vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling als HR-professional. Dat maakt het ook zo uniek!

Wat jij wilt als gedreven HR-professional is dat HR op de kaart staat en gepositioneerd is. Je wilt strategischer werken en met een goed plan. Zodat je écht toegevoegde waarde hebt en impact kunt maken.

Je wilt dat je adviezen gehoord én geïmplementeerd worden en je wilt je krachtig en zelfverzekerd voelen.

Goed nieuws voor jou. Jij bent hier dan helemaal op de goede plek. Ik leer je van A tot Z hoe jij succesvol werkt aan het vergroten van je impact en strategisch HRM door het hanteren van een bewezen succesvolle strategie.

Het is geen lange studie of opleiding. Nee, het is een super praktisch programma waarin veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling waardoor je de regie weer pakt en weer resultaat boekt.

Als deelnemer van het groeiprogramma kun je een jaar lang om de week live met mij sparren en jouw vragen stellen zodat je de stappen zet die jij te zetten hebt en werkt aan een blijvend succesvolle HRM-strategie.

Je leert hoe je succesvol wordt én blijft als HR-professional.

 

wil jij ontsnappen uit de waan van de dag en nu écht de toegevoegde waarde van hr laten zien?

Als HR-professional is het een grote valkuil om te verzanden in micromanagement. Maar met brandjes blussen en een administratieve modus help je de organisatie (en jezelf!) niet verder. 
 
Ik kan me goed voorstellen dat jij je niet wilt laten leiden door de waan van de dag en dat je niet als manusje van alles bezig wilt zijn met hap-snap werkzaamheden. Dat is niet de reden dat jij voor HR gekozen hebt en ook niet de reden is dat jij aangenomen bent. 
 
Maar je wilt geen lange studie of opleiding volgen waarin je alleen theorie leert. Daarmee zijn alle uitdagingen die op jouw bordje liggen niet opgelost. 
 
Veel HR-professionals missen begeleiding of een sparringpartner die helpt om met meer focus en strategie de volgende stap te zetten.  

Het groeiprogramma voor HR-professionals biedt je hét praktische stappenplan voor je vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling als HR-professional. Dat maakt het ook zo uniek!

Wat jij wilt is dat HR op de kaart staat en gepositioneerd is. Je wilt strategischer werken en met een goed plan. Zodat je écht toegevoegde waarde hebt en impact kunt maken. Je wilt dat je adviezen gehoord én geïmplementeerd worden en je wilt je krachtig en zelfverzekerd voelen.

Ik leer je van A tot Z hoe jij succesvol werkt aan het vergroten van je impact en strategisch HRM door het hanteren van een bewezen succesvolle strategie.

Het is geen lange studie of opleiding. Nee, het is een super praktisch programma waarin veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling waardoor je de regie weer pakt en weer resultaat boekt.

Als deelnemer van het groeiprogramma kun je een jaar lang om de week live met mij sparren en jouw vragen stellen zodat je de stappen zet die jij te zetten hebt en werkt aan een blijvend succesvolle HRM-strategie.

Je leert hoe je succesvol wordt én blijft als HR-professional.

 

wil je meer weten over het groeiprogramma?

Plan dan hieronder een gratis groeisessie in.
Tijdens de groeisessie bespreken we waar je precies tegenaan loopt, of wij een match zijn en of het groeiprogrammma inhoudelijk aansluit op jouw behoefte.
Kortom: in 30 minuten antwoord op je vragen.


Is het de hoogste tijd om de volgende stap te zetten én strategischer te werken in hr?

herken jij je in het volgende?

Blijf jij hangen in hap-snap HRM en losse flodders?

Wil jij niet langer geleefd worden door de waan van de dag?

Zit je te weinig of te laat aan de MT-tafel of lukt het je niet om HR daar een stem te geven?

Mis jij een sparringspartner en iemand die je helpt groeien en ontwikkelen?

Weet je, voel je én merk je dat er veel meer in jou zit dan er nu uit komt?

Als jij je hierin herkent, dan is het HR groeiprogramma perfect voor je!

Dit groeiprogramma is speciaal voor gedreven HR-professionals die versneld willen doorgroeien

Zij gingen je al voor

na HET VOLGEN VAN HET HR GROEIPROGRAMMA

Voel jij je zelfverzekerd en krachtig in je rol en weet jij precies waar jij je op moet focussen

Voel jij je in control! Je besteedt de tijd aan de juiste HR-thema’s, heb minder zorgen en komt opgewekt thuis na een dag werken

Heb jij je eigen HR-stappenplan afgestemd op de belangrijkste focusgebieden in jouw organisatie

Kun jij de organisatie analyseren en HRM nog veel verder vormen én ontwikkelen

Heb je al veel stappen gezet in je persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling en weet je precies welke stappen je in de toekomst nog meer kunt zetten

Ben je bewust van jouw manier van communiceren en de effecten daarvan op anderen. Je hebt geleerd hoe je op een goede manier adviseert, beïnvloedt én thema’s op de MT-agenda zet

Heb je inzicht in jezelf en jouw kwaliteiten als HR-professional, geniet je meer (of weer) van de stappen die je zet en heb je weer tijd voor HR-taken waarmee je écht het verschil maakt

Heb je een ontwikkelplan voor de komende jaren én een gevulde gereedschapskist om vol vertrouwen de volgende stappen te zetten in je persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling

Het groeiprogramma is voor Hr-professionals die:

Willen groeien in hun rol en weten dat dit belangrijk is voor de organisatie en voor henzelf

Krachtige keuzes durven te maken en bereid zijn om tijd en energie te investeren

Klaar zijn met hap-snap HRM en weten dat het anders kan en nu graag leren hoe het anders moet

De transitie willen maken naar de rol van (senior) HR-professional of HR-business partner

Geen genoegen meer nemen met middelmatigheid maar willen gaan voor een goed werkend HR-beleid

Weten dat er NU wat moet veranderen om het zelf vol te houden

BEN JIJ KLAAR OM TE GROEIEN?

WIL JIJ STAPPEN ZETTEN ZODAT JE DE GOEDE MINDSET, INZICHTEN, HANDVATTEN ÉN TOOLS HEBT OM JOUW HR-ROL EFFECTIEF TE VERVULLEN?

Wil je kennismaken? Plan dan een gratis groeisessie in.

Wat krijg je allemaal?

Eén jaar lang begeleiding en toegang tot het groeiprogramma met alle online videolessen, tools en handvatten

Eén op één online kick-off sessie om gelijk de eerste stappen te zetten én goed te starten

Het 10-stappenplan om succesvol te zijn als HR-Professional

Om de week op maandag is er een Q&A-sessie om te sparren en jouw vragen te stellen

Toegang tot de besloten online community waar je 24/7 terecht kunt met je vragen en om te sparren met andere HR-Professionals

Dé succesvol HRM-strategieinvestering: € 3450,- excl. BTW

Wil je kennismaken? Plan dan een gratis groeisessie in.

ben jij klaar om nog veel verder te groeien?