fbpx

Dit is hoe ik jou help om van de waan van de dag de transitie te maken naar meer tijd, focus, rust en structuur

En dat in slechts enkele maanden...

Voor HR-Professionals die strategischer willen werken

stop met alleen maar 'drukdrukdruk' te zijn en leer hoe je meer impact maakt

Van brandjesblusser naar strategisch partner

Zij gingen je al voor

Zij gingen je al voor

Voor HR-Professionals die strategischer willen werken

STOP MET JE TE LATEN LEVEN DOOR DE WAAN VAN DE DAG en maak de transitie naar next level en strategisch hrm

Zonder dat jij daarvoor de schoolbanken in moet en een hele studie moet volgen waarin je vooral theorie leert. Gewoon op de praktische manier en gelijk toepasbaar in de praktijk, want daar wil je het verschil maken.

herken jij je in het volgende?

Word je geleefd door de waan van de dag en ac hoc werkzaamheden?

Zit je te weinig of te laat aan de MT-tafel of lukt het je niet om HR daar een stem te geven?

Wil jij een betere sparringpartner worden voor leidinggevenden, management en/of directie?

Wil jij strategischer leren te werken?

Weet je, voel je én merk je dat er veel meer in jou zit dan er nu uit komt?

Als jij je hierin herkent, dan is het HR groeiprogramma perfect voor je!

ik leer jou van a tot z hoe jij succesvol werkt aan het vergroten van je impact en strategisch hrm door het hanteren van een bewezen succesvolle strategie

wil je weten of ik jou kan helpen te groeien?

Plan dan hieronder een gratis groeisessie in.

Jij bent een gedreven HR-adviseur, manager of business partner.

Vol goede moed gestart maar je merkt dat je verzand in ad hoc werkzaamheden en de waan van de dag overheerst. 

Je bent teveel operationeel aan het werk en dat terwijl je eigenlijk graag bezig wilt zijn met strategisch HRM. Je wilt meer toegevoegde waarde hebben en impact maken. 

Maar je merkt nu, succesvol zijn als HR-professional komt je niet aanwaaien. Het gaat over werken met focus en strategie maar ook over het hebben van de juiste mindset én het werken met een goed HR-plan

Jij wilt planmatig en doelgericht werken waarbij je exact weet wát je moet doen en hoé je het moet aanpakken.

Als dat is wat je wilt, dan kijk ik er naar uit om je te spreken. 

zoek niet verder en plan gelijk een groeisessie in

dit is wat klanten zeggen:

Miranda is van operationeel adviseur doorontwikkeld naar HR sparringpartner / businesspartner en maakt vanaf nu echt het verschil voor haar organisatie.

Patricia zet pro actief HR onderwerpen op de LT agenda en heeft meer focus, meer geduld en heeft een enorme boost gekregen. Dat heeft geresulteerd in een goede eindwaardering en meer zelfvertrouwen.

Jacqueline heeft een overzichtelijke agenda, blust minder brandjes en gaat heel anders met haar tijd om. Ze is nu de HR-professional die de organisatie nodig heeft om vooruit te komen.

Annemiek is echt wakker geschud op het gebied van haar eigen mindset en toegevoegde waarde én hoe dit doorwerkt op de werkvloer.

Mieke is nu echt top of mind en heeft regie over de impact die ze kan en wil maken.

Karin voelt zich veel krachtiger en zelfverzekerder en heeft heel andere gesprekken met leidinggevenden waardoor haar HR rol veel sterker wordt neergezet.

Mandy kijkt veel meer vanuit de helicopterview en is veel bewuster bezig met haar werk, professionaliteit en haar eigen ontwikkeling.

Is het de hoogste tijd om de volgende stap te zetten én strategischer te werken in hr?

Ik vond het een verademing om te lezen dat ik niet de enige ben die moeite heeft met blijven hangen in brandjes blussen, ‘u vraagt, wij draaien’ en een duidelijke HR koers uit te zetten.

Ik vond het lastig om dit zelf te doorbreken en hierdoor de volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling te kunnen zetten. Ik hoopte dat het groeiprogramma mij hier handvatten voor zou geven om dit te doorbreken. Ik kan je vertellen; dat is zeker gelukt. Elke module zit vol waardevolle inzichten, praktische tips en oneliners die je altijd bij zullen blijven. De opdrachten helpen mij om met een andere blik naar mijn organisatie en mijzelf te kijken en uit mijn comfortzone te stappen.

Ik heb geleerd om veel meer zelf de regie te nemen en minder snel in de oplossingsmodus te schieten of de aap op mijn schouders te voelen. Door het stellen van andere vragen, krijg ik heel ander soort gesprekken met leidinggevenden waardoor de rol van HR veel sterker wordt neergezet.
karin brinkman
cobb
Het groeiprogramma is heel inspirerend, praktisch én persoonlijk. Ondanks dat je met de Q&A’s in een groep zit, is het niet onpersoonlijk. Ik haal uit elke Q&A weer waardevolle inzichten, ook al heb ik zelf niet altijd vragen.

Het groeiprogramma is leuk en super praktisch waardoor je gelijk aan de slag kan met alles wat je leert.

Doordat het zo goed toepasbaar is, helpt het mij erg. Ik kijk nu strategischer, heb helder waar ik me op focus én ik leer hoe ik dingen anders kan doen. Hierdoor heb ik meer regie én dat geeft mij energie.

Het programma heeft me rust gebracht, in mijn werk én in mijn agenda.
carlien bakker
lister
Ik ben doorgegroeid naar de HR-rol in het managementteam. Een mooie uitdaging maar wel spannend omdat ik hier geen ervaring mee had. Hier kon ik wel wat hulp gebruiken zoals hoe ik me duidelijker kan profileren en hoe ik me meer kan focussen op lange termijndoelen.

Ik begin nu elke werkdag met mijn doelen voor die dag en ik plan en evalueer nu iedere werkweek waar ik mee bezig ben. Ik merk dat ik steeds meer denk in lange termijn doelen en HR-onderwerpen meer gefundeerd probeer aan te pakken.

Het programma heeft mij veel zelfinzicht gebracht én ook praktische tools zoals hoe je bijvoorbeeld een business case aanvliegt. Door vraagstukken beter af te pellen wordt het behapbaar en kun je stap voor stap ergens naartoe werken.
anke abbink
comfoor

over laura

werk vanuit een succesvolle HR-strategie

Laura (1984) is HR-expert en coacht HR-professionals naar next level HRM

Laura heeft HRM gestudeerd en sinds 2007 werkte ze in diverse HR-functies in verschillende branches. Ze groeide door van een junior rol naar leidinggevende en eindverantwoordelijke (interim) posities en kent daardoor ins en outs van het HR-vak. 

In 2015 begon ze HRM in Bedrijf en sinds 2017 coacht ze HR-professionals in hun ontwikkeling. Door haar HR-kennis, ervaring, coaching skills en eigen unieke methode (10-stappenplan) in te zetten, helpt ze HR-professionals succesvol te zijn. 

Met het HR Groeiprogramma én de maatwerk teamtrajecten heeft ze de afgelopen jaren al meer dan 150 HR-professionals geholpen succesvol te zijn. 

Of je nu werkt in de accountancy, marketing, detailhandel, bouw, techniek, zorg, non-profit of juist in een productie of logistieke sector. Het groeiprogramma werkt in elke sector, juist omdat het speciaal is ontwikkeld voor HR-professionals die next level willen. Laura helpt jou met de vertaalslag naar jouw bedrijfsspecifieke uitdagingen.

Kortom: Het groeiprogramma biedt jou het praktische stappenplan om de volgende stap te zetten én strategischer te werken. Praktisch én toepasbaar in de praktijk, want daar wil (en moet) je het verschil maken.

ik kijk er naar uit om je te spreken

Plan dan hieronder een gratis groeisessie in. Zorg dat je rustig kunt bellen en dat je een (digitaal) notitieblok bij de hand hebt want ik ga alles met je doornemen. Ik kijk er naar uit om je te spreken en te helpen om nog veel verder te groeien. 

wil jij ontsnappen uit de waan van de dag en nu écht de toegevoegde waarde van hr laten zien? (MOET DIT BLOK ER NOG IN tHOMAS?)

Als HR-professional is het een grote valkuil om te verzanden in micromanagement. Maar met brandjes blussen en een administratieve modus help je de organisatie (en jezelf!) niet verder. 
 
Ik kan me goed voorstellen dat jij je niet wilt laten leiden door de waan van de dag en dat je niet als manusje van alles bezig wilt zijn met hap-snap werkzaamheden. Dat is niet de reden dat jij voor HR gekozen hebt en ook niet de reden is dat jij aangenomen bent. 
 
Maar je wilt geen lange studie of opleiding volgen waarin je alleen theorie leert. Daarmee zijn alle uitdagingen die op jouw bordje liggen niet opgelost. 
 
Veel HR-professionals missen coaching en begeleiding en een sparringspartner die helpt om met meer focus en strategie de volgende stap te zetten.  

Het groeiprogramma voor HR-professionals biedt je hét praktische stappenplan voor je vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling als HR-professional. Dat maakt het ook zo uniek!

Wat jij wilt is dat HR op de kaart staat en gepositioneerd is. Je wilt strategischer werken en met een goed plan. Zodat je écht toegevoegde waarde hebt en impact kunt maken. Je wilt dat je adviezen gehoord én geïmplementeerd worden en je wilt je krachtig en zelfverzekerd voelen.

Ik leer je van A tot Z hoe jij succesvol werkt aan het vergroten van je impact en strategisch HRM door het hanteren van een bewezen succesvolle strategie.

Het is geen lange studie of opleiding. Nee, het is een super praktisch programma waarin veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling waardoor je de regie weer pakt en weer resultaat boekt.

Als deelnemer van het groeiprogramma kun je een jaar lang om de week live met mij sparren en jouw vragen stellen zodat je de stappen zet die jij te zetten hebt en werkt aan een blijvend succesvolle HRM-strategie.

Je leert hoe je succesvol wordt én blijft als HR-professional.

 

Ik ben gestart met het groeiprogramma omdat ik het gevoel had dat ik alleen maar adhoc achter alles aan liep. Er was geen tijd om over toekomst visie/plannen na te denken.

Het programma is erg praktijkgericht en dat maakt het direct toepasbaar en waardevol. Wat het groeiprogramma voor mij heeft opgeleverd is dat ik een mooie balans heb gevonden tussen het operationele, tactische en strategische HR werkveld binnen mijn organisatie.

Ik kan het programma zeker aanbevelen, het is een mooi programma met de juiste balans, op je eigen tempo en praktijkgericht. Ik heb er veel aan gehad.
Petra Neuhaus
Demant
Juist de combinatie van de modules die je stapsgewijs doorloopt, het bijwonen van de Q&A-sessies en de individuele coachingsmomenten met Laura maken het programma sterk en goed toepasbaar binnen onze eigen organisatie.

Heel fijn om met iemand als Laura te kunnen sparren als HR-professionals onder elkaar. Zij kan je de juiste spiegels voorhouden, waarmee je verder kan binnen situaties in de organisatie.
yvonne schoneveld
ouwehand bouwen & ontwikkelen
Ik ben blij dat ik het gestart ben met het traject. Ik ben nu op de helft en het heeft mij al veel gebracht.

Ik merk dat ik meer met bredere blik kan kijken wat er nodig is voor de organisatie en met welke onderwerpen ik aan de slag zou moeten zijn. Ook merk ik dat mij professioneler opstel en uitga van mijn kwaliteiten en daar minder over twijfel.

De modules zijn erg compleet en geven de informatie waar ik naar op zoek ben. Er is een goede mix van modules gericht op HR zaken en persoonlijke ontwikkeling.
Jolinda van den anker
svrs

Dit groeiprogramma is speciaal voor gedreven HR-professionals die versneld willen doorgroeien

Zij gingen je al voor

Zij gingen je al voor

na HET VOLGEN VAN HeT HR GROEIPROGRAMMA
(EN DEZE THOMAS?)

Voel jij je zelfverzekerd en krachtig in je rol en weet jij precies waar jij je op moet focussen

Voel jij je in control! Je besteedt de tijd aan de juiste HR-thema’s, heb minder zorgen en komt opgewekt thuis na een dag werken

Heb jij je eigen HR-stappenplan afgestemd op de belangrijkste focusgebieden in jouw organisatie

Kun jij de organisatie analyseren en HRM nog veel verder vormen én ontwikkelen

Heb je al veel stappen gezet in je persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling en weet je precies welke stappen je in de toekomst nog meer kunt zetten

Ben je bewust van jouw manier van communiceren en de effecten daarvan op anderen. Je hebt geleerd hoe je op een goede manier adviseert, beïnvloedt én thema’s op de MT-agenda zet

Heb je inzicht in jezelf en jouw kwaliteiten als HR-professional, geniet je meer (of weer) van de stappen die je zet en heb je weer tijd voor HR-taken waarmee je écht het verschil maakt

Heb je een ontwikkelplan voor de komende jaren én een gevulde gereedschapskist om vol vertrouwen de volgende stappen te zetten in je persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling

WIL JIJ STAPPEN ZETTEN ZODAT JE DE KENNIS, INZICHTEN, HANDVATTEN ÉN TOOLS HEBT OM JOUW HR-ROL EFFECTIEF TE VERVULLEN?

Wil je kennismaken? Plan dan een gratis groeisessie in.

Wat het groeiprogramma mij heeft opgeleverd is dat ik een duidelijk HR praktijkgericht format heb, die ik overal kan toepassen en waar ik vanaf dag 1 een verschil mee kan maken.

Ik positioneer mij beter zodat ik draagvlak krijg binnen de organisatie. Mijn focusgebieden sluiten aan op het strategische plan van de organisatie, dit brengt mij focus in mijn werk.

Ik ben van de operationele adviseur doorontwikkeld naar HR sparringspartner/business partner.

Vanaf nu maak ik echt het verschil voor mezelf en voor mijn organisatie!
miranda de lange
wth tbi
Laura is een goede coach voor HR professionals.

Ze kent de praktijk maar is ook eerlijk en direct, weet snel tot de kern van het probleem te komen en houdt je graag een spiegel voor.

Ze haalt je hiermee uit je comfort zone en geeft tips om in de learning zone aan de slag te gaan. Ook bij vragen of situaties waar niet direct een pasklaar antwoord voor is zet ze je aan het denken en helpt ze met ‘what’s the next right move’ ?
laurie strijbosch
mcb
Laura is een prettige HR coach die op een authentieke wijze je als HR -professional een spiegel voorhoudt en je ook uit je comfortzone haalt.

Het fijne aan Laura is dat ze goed bereikbaar is, open en eerlijke feedback geeft en je verder op weg helpt. Laura heeft mij aan het denken gezet door het stellen van kritische maar ook hele praktische vragen.

Het groeiprogramma en de daarbij behorende modules hebben mij erg geholpen en handvatten gegeven met betrekking tot mijn persoonlijke effectiviteit, focus, profilering maar vooral mijn mindset.
samira swensen
In de modules heb ik veel geleerd over verschillende HR thema’s maar ook over mijzelf als HR-adviseur. Hoe je bijvoorbeeld jezelf kunt positioneren maar ook over wat je belangrijk vindt als HR-adviseur.

Daarnaast zijn de 2-wekelijkse Q&A’s ook fijn om te sparren over verschillende onderwerpen en je hoort regelmatig iets waar je zelf nog niet aan hebt gedacht.

Het programma kan ik zeker aanbevelen.
Mariska Meijers
Claresco
Ik ervaar het HR-groeiprogramma als zeer waardevol. Ik krijg er veel energie van, maar wordt me ook steeds bewuster van mijn rol. Dit programma helpt mij absoluut in mijn rol als wie ik wil zijn als HR-professional.

Ik kan het iedere HR professional aanbevelen.
danielle ruiter
Vredo Dodewaard BV
Mijn persoonlijke effectiviteit is door het groeiprogramma erg gegroeid en ik heb nu een nog betere focus. Ik delegeerde al veel maar nu nóg meer waardoor ik écht tijd heb om verder te groeien als HR-professional om de organisatie nóg beter te helpen in het bereiken van de doelen.

Ik ervaar steeds meer vertrouwen in m’n rol als HR-professional en merk dat ook de organisatie steeds meer een beroep op mij doet op strategisch niveau.
wendy vega
demaco

Wat krijg je allemaal?

Eén jaar lang begeleiding en toegang tot het groeiprogramma met alle online videolessen, tools en handvatten

Eén op één online kick-off sessie om gelijk de eerste stappen te zetten én goed te starten

Het 10-stappenplan om succesvol te zijn als HR-Professional

Om de week op maandag is er een Q&A-sessie om te sparren en jouw vragen te stellen

Toegang tot de besloten online community waar je 24/7 terecht kunt met je vragen en om te sparren met andere HR-Professionals

Dé succesvol HRM-strategie

Wil je kennismaken? Plan dan een gratis groeisessie in.

ben jij klaar om nog veel verder te groeien?

dit zeggen anderen over het hr groeiprogramma

Het programma is zo opgebouwd dat je als HR-professional leert te kijken naar een organisatie als observant. Dit was voor mij meteen de eerste eye opener want ik was gewend om als participant aan de slag te gaan: zonder strategie of de juiste focus.
.
Met de verschillende modules uit het programma werk je toe naar een goed en stevig fundament en krijg je inzicht in jouw focusgebieden. Het helpt mij enorm om vanuit deze focusgebieden een visie en strategie te ontwikkelen die bij mij past en bij de organisatie waar ik werk.
.
Ik merk dat ik meer focus heb, meer zichtbaar ben en top of mind. Het geeft mij rust dat ik zelf regie heb over de impact die ik kan en wil maken als HR-professional en dit straalt uit naar mijn collega's en naar de organisatie waar ik voor werk.

Met dit groeiprogramma blijf ik werken aan mijzelf als HR-professional, ongeacht in welke fase van mijn loopbaan ik zal zitten!
Mieke Mulder
Gemeente westland
Ik heb een overzichtelijke agenda en blus veel minder brandjes. Ik ben zoveel bewuster geworden, ik ga anders met mijn tijd om en stel andere vragen in gesprekken. Met de tips uit het groeiprogramma kan ik zelfs mijn collega's helpen!

Voor mijzelf levert het vooral rust en overzicht op, ook mijn leidinggevende ziet en merkt verschil en dan ben ik nog niet eens aan het einde van het programma. Dit helpt mij om de HR professional te zijn die de organisatie nodig heeft om vooruit te komen.

Laura’s begeleiding is fijn, ze luistert en vraagt door om tot de kern te komen. Zelf heb ik last van onzekerheid, door te onderzoeken waar dit zit kijkt Laura met je mee waar ze je nog meer mee kan ondersteunen, zodat je hier ook echt de groei in kan maken.
jacqueline sneeuw
mastermate
Het programma heeft mij heel veel nieuwe inzichten gegeven, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Ik ben vooral heel erg gaan nadenken over wat ik zelf als persoon wil en hoe ik in mijn functie een bijdrage kan leveren aan de organisatie.

Ik ben eigenlijk heel veel anders gaan doen en mijn mindset is ook echt veranderd. Ik ben nu veel bewuster bezig met wat ik doe en wil en stel mijzelf eigenlijk iedere dag wel de vraag of ik nog datgene doe waar ik energie van krijg en gelukkig van word.

De coaching van Laura gedurende het programma is hierbij erg prettig. Ik voel mij vrij om alles met haar te bespreken en ze stelt de juiste vragen waardoor je gedwongen wordt tot nadenken en daarbij soms tot hele andere inzichten komt. Door haar ervaringen in het HR vak weet ze waar ze het over heeft en kan ze zich goed in jouw situatie verplaatsen. De tips die zij geeft zorgen er dan ook echt voor dat je verder komt.

rosanne van beek
IV Experts
Ik ervaar het groeiprogramma als erg waardevol. Met het stappenplan dat Laura mij heeft aangeleerd kan ik kritischer kijken naar bepaalde vraagstukken en pak ik beter de metapositie.

Door de Q&A’s voel je je gesteund en merk je dat je niet alleen bent. Ook is het fijn om eens te sparren met anderen die de organisatie niet kennen en je net weer andere dingen in kunnen laten zien.

Het programma heeft mij vertrouwen gebracht. Ik weet nu nog zekerder dat mijn passie bij het HR vakgebied ligt en dat ik graag verder wil groeien hierin.
Mandy Kok
Esdégé-Reigersdaal
Het groeiprogramma is heel praktisch en gericht op zowel persoonlijke ontwikkeling als ontwikkeling in het HR-vak. Alles is direct toepasbaar en soms een echte ‘eye opener’. De Q&A’s zijn superleuk en leerzaam. Als je vragen hebt, kun je die stellen en Laura stelt dan net weer andere vragen waardoor je kijk op de situatie verbreed en je zaken op een andere manier kan aanvliegen. Maar ook als ik zelf geen vragen heb, pik ik iedere keer zaken op die mij verder helpen. Kan ik een keertje niet ‘live’ deelnemen, luister ik ze altijd terug!

Inmiddels werk ik met meer focus door het inzetten van het focusplan en promoot ik dat ook bij collega’s. Ik word minder opgeslokt door allerlei ‘ad hoc’ zaken en het lukt mij steeds beter om zaken daar te laten waar ze horen i.p.v. het zelf op te lossen. Laura heeft mij vooral geleerd om steeds vanuit de metapositie naar zaken te blijven kijken.

Kortom, een praktisch toepasbaar, leuk en zeer nuttig programma zowel voor je persoonlijke ontwikkeling als de ontwikkeling in het HR-vak. In welke fase van je carrière ook zit. Je moet even investeren maar ik zou zeggen: doen!
jolanda van amstel
anw nederland
Voor mijn gevoel kon ik te weinig impact maken als HR-Adviseur en bleef ik hangen in de dagelijkse ad hoc werkzaamheden. Het lukte mij zelf niet om het cirkeltje te doorbreken en ik had een duwtje in de juiste richting nodig om als HR-Adviseur écht het verschil te kunnen gaan maken.

In de modules worden verschillende onderwerpen aangepakt, die zowel toezien op persoonlijk vlak als op strategisch HR-vlak. Beiden helpen mij erg om op een andere manier naar mijzelf en de aanpak van mijn HR-taken te kijken.

Ik ben mij veel bewuster van het verschil wat ík kan maken door zaken op een andere manier te bekijken en aan te pakken. Dit straalt ook af op mijn collega’s waardoor wij als HR-team uiteindelijk meer waarde kunnen toevoegen.

evy van gool
sig benelux